Αφαιρέστε τις άσχημες μυρωδιές από τα ρούχα

Μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας; Μπορείτε εύκολα να απολυμάνετε με όζον για να αφαιρέσετε τις άσχημες οσμές από αυτά και να τα καθαρίσετε σε βάθος.

Η απολύμανση με γεννήτρια όζοντος απομακρύνει αποτελεσματικά τις άσχημες οσμές από τα ρούχα σας

Τα ρούχα μερικές φορές μυρίζουν άσχημα όταν αγοράζονται και αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω της κακής αποθήκευσης τους. Επίσης η μυρωδιά του ιδρώτα μπορεί να κολλήσει πάνω στο ύφασμα και να γίνει δύσκολη η αφαίρεση του με πλύσιμο ακόμα και σε πλυντήριο. Το όζον μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά αυτές τις άσχημες οσμές καθώς επίσης και τα βακτήρια και τους μύκητες, με φυσικό τρόπο χωρίς χημικά.

Αν αποθηκεύετε τα ρούχα σας σε κάποιο υπόγειο που μυρίζει μούχλα, αυτή η μυρωδιά εγκαθίσταται σε αυτά καθιστώντας τα ιδιαίτερα βλαβερά για την υγεία σας. Τα σπόρια της μούχλας έχουν την τάση να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και να μεταφέρονται σε όλες τις επιφάνειες, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται δύσκολο να απολυμανθούν με συμβατικούς τρόπους. Η συσκευή όζοντος έχει τη δυνατότητα όλες αυτές τις δυσάρεστες οσμές. Χρησιμοποιείται με επιτυχία για την αφαίρεση τους σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας έτσι στην απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών αλλά και στην διασφάλιση της υγείας σας. 

Πολλά πλεονεκτήματα της απολύμανσης των ρούχων με όζον

Υπάρχουν και άλλες επιλογές για την αφαίρεση των δυσάρεστων οσμών από τα ρούχα, αλλά έχουν μειονεκτήματα που δεν έχει η απολύμανση με όζον. Για παράδειγμα, μετά το πλύσιμο, τα ρούχα μπορούν να κρεμαστούν για να στεγνώσουν σε εξωτερικό χώρο και κατά τη διάρκεια της έκθεσής τους στον ήλιο στο ύφασμα σχηματίζεται όζον, το οποίο έχει απολυμαντική δράση. Αλλά το μειονέκτημα αυτού είναι ότι τα ρούχα ξεθωριάζουν και χαλάνε. Μια άλλη επιλογή είναι να πλένετε τα ρούχα με χλώριο ή άλλο βακτηριοκτόνο καθαριστικό που απομακρύνει τις άσχημες οσμές. Όμως, υπάρχει κίνδυνος οι χημικές ουσίες που εκκρίνουν αυτά τα καθαριστικά να χαλάσουν το χρώμα των ρούχων και να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργίες. Το πλύσιμο, επίσης, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες απολυμαίνει τα σπόρια μούχλας που κολλάνε στο ύφασμα, ωστόσο, τα ρούχα συρρικνώνονται και μπορεί να καταστραφούν. 

Καθαρίζοντας τα ρούχα σας με γεννήτρια όζοντος, αποφεύγετε τα βλαβερά χημικα σκευάσματα και το ξεθώριασμα των ρούχων σας! Η συσκευή τοποθετείται μαζί με τα ρούχα σας που κρεμάτε σε ένα δωμάτιο. Ο χρόνος λειτουργίας για την απόσμηση ρυθμίζεται από τη συσκευή, συμφωνα με τις οδηγίες. Επίσης, μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα, ως συνήθως, πριν τα τοποθετήσετε στο χώρο. Όμως, θα πρέπει να είναι στεγνά καθώς το όζον δρα καλύτερα σε στεγνές επιφάνειες. Επιπλέον, για να αφαιρέσετε τις πολύ έντονες οσμές, η απόσμηση μπορεί να πραγματοποιηθεί δύο φορές για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Αμέσως μετά τινάξτε καλά τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε.

Με τη γεννήτρια όζοντος μπορείτε να κάνετε τα πιο δύσοσμα ρούχα να μυρίζουν ξανά φρεσκάδα, δίνοντάς τους ζωντάνια. 

Καλέστε την ομάδα της Alpheus για περισσότερες πληροφορίες: 

693 6909 705