Αφαιρέστε τις άσχημες μυρωδιές από τροχόσπιτα ή τροχοβίλες

Μυρίζουν οι χώροι του τροχόσπιτου ή της τροχοβίλας σας; Αφαιρέστε τη μυρωδιά με μια γεννήτρια όζοντος!

Η γεννήτρια όζοντος είναι κατασκευασμένη για να αφαιρεί τις άσχημες μυρωδιές ή τη μούχλα σε μεγάλους και μικρούς χώρους, όπως π.χ. το εσωτερικό του οχήματος ή το τροχόσπιτό σας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπως το να έχει χυθεί κάποιο υγρό με δυσάρεστη μυρωδιά ή να έχει σχηματιστεί μούχλα στους τοίχους. Μπορεί να έχετε κάνει ό,τι μπορούσατε για να καθαρίσετε τον χώρο – αλλά και πάλι να μην μυρίζει καλά. Αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε καθαρισμό με όζον!

Είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε το τροχόσπιτό σας καθαρό. Η μυρωδιά εγκαθίσταται σε υφάσματα, μαξιλάρια και έπιπλα και είναι δύσκολο να καθαριστεί με τους συνηθισμένους τρόπους. Ειδικά στην περίπτωση της υγρασίας και της μούχλας χρειάζεται να καθαρίσετε αρκετές φορές με συμβατικά καθαριστικά, τα οποία δεν είναι δραστικά καθώς τα σωματίδια της μούχλας αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσετε την υγεία την δική σας και της οικογένειας σας εκθέτοντας το σώμα σας στη μούχλα. Τα σωματίδια της είναι ιδιαίτερα βλαβερά και μπορούν να επιφέρουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Για αυτό, μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία την γεννήτρια όζοντος όταν βγαίνετε έξω από τον χώρο του τροχόσπιτου. Όταν επιστρέψετε, το αερίζετε καλά και μετά από λίγο το τροχόσπιτο σας είναι ασφαλές χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές και βλαβερούς μικροοργανισμούς! Είναι σημαντικό η θερμοκρασία μέσα στο χώρο να μην είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 20 βαθμούς κελσίου σε εσωτερικούς χώρους, οπότε θυμηθείτε να μην κάνετε απολύμανση στις ώρες που ο ήλιος χτυπάει προς το τροχόσπιτό σας.

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα δίπλα σας και σας παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και παράλληλα διάφορες συμβουλές αναλόγως τον χώρο σας.
Μπορείτε να μας καλέσετε για δωρεάν υποστήριξη στο: 693 6909 705