Απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές απολυμαίνοντας με γεννήτριες όζοντος

Εξαφανίστε την μούχλα, την μυρωδιά του τσιγάρου, βακτήρια, μύκητες και ιούς και απολαύστε έναν απόλυτα ασφαλή και ευχάριστο χώρο!

Η απολύμανση με όζον είναι ιδανική για σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις, εταιρείες καθαρισμού, pet shops, bars / κλαμπ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, καταστήματα εστίασης, μεσίτες και γενικά χώροι που πρέπει να απαλλαγούν γρήγορα και αποτελεσματικά από τις δυσάρεστες οσμές.

3 χρόνια εγγύηση

Αποστολή σε 1-3 ημέρες

Υποστήριξη

Πιστοποίηση συσκευής

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΟΖΟΝ

Οι καλύτερες γεννήτριες όζοντος

Οι γεννήτριες όζοντος μετατρέπουν το οξυγόνο σε όζον.

Το όζον δρά σε μοριακό επίπεδο, οξειδώνοντας τα κυτταρικά συστατικά του κυτταρικού τοιχώματος. Το όζον εισέρχεται στο κύτταρο και οξειδώνει όλα τα υπόλοιπα συστατικά που το συνιστούν (πρωτεΐνες, ένζυμα, DNA, RNA). Καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει το κύτταρο.

Επίσης το όζον απολυμαίνει χωρίς πρόσθετα ή άλλα επικίνδυνα χημικά, αξιοποιώντας μόνο τη φυσική οξειδωτική του δύναμη. Δεν απελευθερώνει χημικά υπολείμματα στον αέρα ή στις επιφάνειες και θεωρείται μία από τις ισχυρότερες μεθόδους απολύμανσης.

Γεννήτρια όζοντος OS1-5000
Γεννήτρια όζοντος OS2-10000

F.A.Q.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις γεννήτριες όζοντος

Τι είναι η απολύμανση με όζον;

Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης με μια γεννήτρια όζοντος, το οξυγόνο που υπάρχει στην ατμόσφαιρα ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μόρια οξυγόνου με τρία άτομα (O3) αντί για δύο που έχει η χημική ένωση του συνηθισμένου οξυγόνου (O2). Αυτός ο τύπος μορίου οξυγόνου οξειδώνει και διασπά τα οργανικά σωματίδια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές ή μούχλα και αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα με τις άσχημες μυρωδιές στο χώρο σας. Με αυτόν τον τρόπο οι οσμές εξαφανίζονται και το ενεργό οξυγόνο επιστρέφει πάλι στην κανονική του μορφή. Παράλληλα, με την απολύμανση με όζον σκοτώνονται τα βακτήρια και ιοί που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα βλαβεροί για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιήσουμε γεννήτρια όζοντος;

Μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν οτιδήποτε μυρίζει άσχημα, π.χ. δυσάρεστη μυρωδιά σε χώρο που είναι πολλά χρόνια κλειστός και με κακό εξαερισμό, μούχλα, μυρωδιά λυμάτων, δυσάρεστες οσμές από καπνό, μυρωδιά από περιττώματα κατοικίδιων ζώων, μυρωδιές από ούρα, μυρωδιές χρώματος και πολλά άλλα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες χημικές μυρωδιές στις οποίες το όζον δεν μπορεί να δράσει.

Πόσο ισχυρές είναι οι συσκευές / γεννήτριες όζοντος;

Η γεννήτρια όζοντος μπορεί να παράσχει πολύ υψηλή συγκέντρωση όζοντος που εξουδετερώνει τα σωματίδια που προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές. Συγκεκριμένα, οι συσκευές μας παράγουν από 5.000 έως 10.000 mg όζοντος την ώρα. Αυτά είναι το σωστό εύρος mg ανά ώρα που γνωρίζουμε, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα απολύμανσης με όζον, ότι λειτουργεί καλύτερα και αποτελεσματικά. Με ασθενέστερη επίδραση, τα σωματίδια μούχλας δεν εξαλείφονται αποτελεσματικά ενώ με υψηλότερη επίδραση από αυτή που σας παρέχουμε υπάρχει κίνδυνος βλάβης της συσκευής.

Είναι επικίνδυνη η απολύμανση από το όζον;

Όχι. Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές όζοντος σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες. Οι ζημιές κατά τον καθαρισμό με όζον έχουν δυστυχώς συμβεί λόγω κακής χρήσης ή όταν χρησιμοποιήθηκαν συσκευές αμφιβόλου ποιότητας. Ο τρόπος κατασκευής της γεννήτριας όζοντος επηρεάζει πολύ την ποιότητα, καθώς παράγει πολλή ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα και μένει χωρίς επίβλεψη κατά την απολύμανση. Το όζον μπορεί επίσης να φθείρει τα μέρη της ίδιας της συσκευής. Δεδομένου ότι έχουμε παρατηρήσει προβλήματα με διαφορετικές συσκευές επιλέξαμε τις γεννήτριες όζοντος της OzonStockholm που γνωρίζουμε και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είναι ασφαλείς και ανθεκτικές. Οι ειδικοί της εταιρείας μας παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε κάθε αγορά, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να καθαρίζουν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κυρίως χωρίς χημικά σκευάσματα!

Γιατί να χρησιμοποιήσω μια γεννήτρια όζοντος;

Μια γεννήτρια όζοντος είναι ιδανική για οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο ακόμα και για για καμπίνες σκαφών, όπου το όζον απομακρύνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές που μπορούν να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του χρόνου. Σε περιπτώσεις που είτε είχατε οσμές από φωτιά, σπόρια μούχλας, μυρωδιά ούρων ή οσμές από τον καπνό του τσιγάρου, σε οποιοδήποτε χώρο, μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε το πρόβλημα απολυμαίνοντας με μια γεννήτρια όζοντος. Ακόμη και οι εταιρείες καθαρισμού και τα πλυντήρια οχημάτων χρησιμοποιούν γεννήτριες όζοντος. Ο καθαρισμός με όζον είναι οικολογικός και έτσι αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ακριβά και βλαβερά χημικά καθαριστικά.

Πώς χρησιμοποιείται μια γεννήτρια όζοντος;

Όταν καθαρίζετε με μια γεννήτρια όζοντος ή αλλιώς οζονιστή π.χ. σε ένα εξοχικό σπίτι, πρώτα θα πρέπει να κάνετε έναν βασικό καθαρισμό απολυμαίνοντας ένα δωμάτιο τη φορά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν άνθρωποι ή ζώα στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Τα φυτά πρέπει να αφαιρεθούν από το χώρο και, εάν χρειάζεται, κάποια άλλα ευαίσθητα έπιπλα (ανάλογα με την έκταση του καθαρισμού). Βεβαιωθείτε ότι το όζον έχει πρόσβαση σε υφάσματα και άλλες επιφάνειες που απορροφούν τις οσμές. Αμέσως μετά μπορείτε να αερίσετε το χώρο και να σκουπίσετε το δάπεδο με μια ηλεκτρική σκούπα. Κάθε καθαρισμός γίνεται ξεχωριστά για κάθε δωμάτιο και είναι σημαντικό να μην καθαρίζετε περισσότερη ώρα από όσο χρειάζεται. Μπορείτε επικοινωνήστε με την ομάδα της Alpheus για βοήθεια και καθοδήγηση ανάλογα με το χώρο σας στο 693 690 9705.

Πώς μπορείτε να απολυμάνετε με μια γεννήτρια όζοντος;

Διαβάστε περισσότερα για το πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε την δυσάρεστη μυρωδιά από καπνό, μούχλα, ούρα γάτας, αποθήκης, τουαλέτας και άλλων οργανικών υλικών που είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτές.