Άσχημη μυρωδιά στην καμπίνα του σκάφους

Πώς να αφαιρέσετε την άσχημη μυρωδιά από την καμπίνα του σκάφους

Η υγρασία δημιουργεί οσμές στα σκάφη

Όπως συμβαίνει με πολλές περιπτώσεις δυσοσμίας, ο μεγάλος ένοχος για τις δυσάρεστες μυρωδιές στις καμπίνες των σκαφών είναι συνήθως η υγρασία. Οι χώροι στα σκάφη είναι πολλές φορές μικροί με κακό εξαερισμό, πράγμα που σημαίνει ότι ο αέρας παγιδεύεται εύκολα διατηρώντας έτσι υψηλά τα ποσοστά υγρασίας.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την υγρασία σε χαμηλά επίπεδα, αερίζοντας σωστά τους εσωτερικούς χώρους του σκάφους και στεγνώνοντας τα μαξιλάρια όσο καλύτερα γίνεται. Φροντίστε, παράλληλα, να επιδιορθώσετε τυχόν ζημιές ή ανοίγματα στους τοίχους της καμπίνας. Στο σκάφος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν αφυγραντήρες, για την μείωση της υγρασίας.

Όταν ακινητοποιείτε το σκάφος το χειμώνα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν υφάσματα στο σκάφος και ότι ο αέρας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι γενικά στεγνός όταν κλείνετε την πόρτα της καμπίνας.

Μούχλα στη καμπίνα του σκάφους

Η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει μούχλα στις επιφάνειες της καμπίνας η οποία είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινή για τον άνθρωπο. Τα σπόρια μούχλας αναδίδουν μια άσχημη μυρωδιά και μπορεί να εμφανίσετε αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες όταν την εισπνέετε. Η μούχλα έχει την τάση να αναπτύσσεται στα υφάσματα που αποθηκεύετε στο σκάφος και η μυρωδιά της μούχλας εγκαθίσταται σε μαξιλάρια ή άλλα έπιπλα. Με τον καθαρισμό με όζον, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τα σπόρια της μούχλας και τη μυρωδιά της, έτσι ώστε το σκάφος σας να μυρίζει σαν καινούργιο απολαμβάνοντας υγιή και καθαρό αέρα.

Μυρωδιά καυσίμου στο σκάφος
Εάν έχετε κινητήρα στο σκάφος, πολλές φορές μπορεί να χυθεί καύσιμο μέσα στη καμπίνα ή υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσει καύσιμο από τον κινητήρα. Επίσης, πολλές φορές, η καύση είναι κακή και το καύσιμο προκαλεί αναθυμιάσεις. Αυτή η μυρωδιά είναι ιδιαίτερα βλαβερή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το εισπνέετε. Οι αναθυμιάσεις από τα καύσιμα είναι δυνατό να προκαλέσουν ακόμη και εγκεφαλική βλάβη στον άνθρωπο. Με το όζον, μπορείτε να αφαιρέσετε αποτελεσματικά και εύκολα αυτές τις επικίνδυνες οσμές, που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από το εσωτερικό του σκάφους με συμβατικούς τρόπους.

Πώς αφαιρείτε τις μυρωδιές των σκαφών με το όζον;

Η απολύμανση με όζον λειτουργεί εξαιρετικά για να απαλλαγείτε από άσχημες και βλαβερές οσμές στο σκάφος σας, είτε από υγρασία, μούχλα, καύσιμο ή ακόμα και συνδυασμό τους. Με την γεννήτρια όζοντος ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος και ταυτόχρονα απολυμαίνονται όλα τα υφάσματα ή τα έπιπλα που βρίσκονται στη καμπίνα. Λειτουργείτε τη γεννήτρια όζοντος 30 λεπτά έως 1 ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους, μία φορά στην πλώρη και μία στην πρύμνη. Κρατήστε τις πόρτες ανοιχτές σε μικρότερους χώρους, έτσι ώστε το όζον να εισχωρήσει εκεί και μετά αερίστε πολύ καλά το χώρο. Μια απολύμανση στην καμπίνα του σκάφους στο τέλος της σεζόν, σκοτώνει τα σπόρια μούχλας που αιωρούνται, διαφορετικά μπορούν να δημιουργήσουν εκ νέου μούχλα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μπορείτε, επιπλέον, να πραγματοποιήσετε μια απολύμανση την άνοιξη και να αφαιρέσετε από την καμπίνα κάθε είδους δυσάρεστες μυρωδιές. Το όζον δεν αποτελεί χημικό και ο καθαρισμός γίνεται με φυσικό τρόπο. Μετά την απολύμανση, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε για νέες περιπέτειες με το σκάφος σας να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για το πως να απομακρύνετε τις μυρωδιές από το σκάφος ή το πώς μπορεί να σας βοηθήσει το όζον, καλέστε την ALPHEUS στο: 693 6909 705

0
Cart is empty!